Pedagogisch medewerker voor BSO Voorn 15 uur

Voor BSO Voorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, flexibele, creatieve pedagogisch medewerker. Het gaat om een vacature voor 15 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

De organisatie
Saartje Kinderopvang is een middelgroot kinderopvangbedrijf in Utrecht. Verspreid over 13 locaties biedt Saartje hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Dagelijks vangen de medewerkers van Saartje ruim 1000 kinderen op en bezorgen hen een leuke dag. Saartje werkt resultaat- en vraaggericht en heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

De locatie
Voorn bevindt zich in een cluster in de wijk Langerak in Leidsche Rijn. Het is een modern voorzieningencomplex waar onderwijs, kinderopvang, vrije tijd en sport onder één dak zijn samengebracht. In het cluster biedt Saartje buitenschoolse opvang en dagopvang naast een uitgebreid vrijetijdsaanbod aan.

De job
Saartje Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang die net even anders is dan de reguliere kinderopvang. Kinderen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang kunnen deelnemen aan een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma, bestaande uit een groot aantal clubs. Zo biedt Saartje clubs die worden georganiseerd door het Utrechts Centrum voor de Kunsten en daarnaast zijn er clubs die door de BSO medewerkers zelf worden samengesteld en uitgevoerd. De invulling van het activiteitenprogramma maak jij dus zelf mogelijk! Ook tijdens schoolvakanties werk je mee aan de organisatie van een spetterend activiteitenprogramma. Kinderen kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om rustig een boekje te lezen of met bijvoorbeeld lego te spelen.

De verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Daarnaast ben je zeer initiatiefrijk als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel en je stimuleert hun ontwikkeling. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Je neemt voor een deel de taken van ouders/verzorgers over, zodat het bieden van kwaliteit, verantwoord werken en veiligheid vanzelfsprekendheden voor je moeten zijn. Je onderhoudt een goed contact met ouders/verzorgers. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en je woont ouderavonden en studiedagen bij. Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via vakliteratuur en studiedagen van Saartje Kinderopvang.

Het profiel

  • Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3.
  • Het is een pré wanneer je een taaltoets hebt behaald op 3F niveau.
  • Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee.
  • Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Als je ook nog over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je uit om te solliciteren.

De beloning
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1943 en €2652) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Saartje Kinderopvang je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.
Je ontvangt een contract voor de duur van ongeveer 5 maanden. Na deze periode zal er samen gekeken worden naar andere mogelijkheden binnen de organisatie.

Interesse?
Ben je enthousiast na het lezen van onze vacature? Leuk! Dan komen we graag met je in contact via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen bel dan naar Wil van Maanen, recruiter  06-50440663