CREATIEF ONDERWIJS

Balans tussen plezier en leren voor kinderen

In het onderwijs heeft moderne technologie een enorme ontwikkeling gemaakt. Steeds meer onderwijsinstellingen werken met digitale leermiddelen. Voor het leren van talen, rekenenen, maar ook andere basisvakken krijgen talenten een kans om op een eigen tempo te studeren. Leerkrachten kunnen doormiddel van deze moderne technologie de ontwikkeling van de kinderen bijhouden door audio ondersteuning en trainingen op ontwikkelniveau.

Kinderen vinden het leuk om op een uitdagende en interactieve manier aan de slag te gaan. Daarom is de meest interessante doelgroep kinderen die van nature minder geïnteresseerd zijn in taal of hier een achterstand op hebben (door bijvoorbeeld immigratie). Met het implementeren van e-learning worden de begeleiders begeleid om het gebruik van deze nieuwe techniek op een effectieve manier te introduceren en onderdeel te maken van het onderwijscultuur.

VOEDING

De visie van Learning Company is dat kinderen zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer zij zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij de lunch daarom uitsluitend biologische en vers(e) producten voor de maaltijd omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind.

Pedagogische aandacht is goed, maar je kind moet zich ook lichamelijk goed ontwikkelen. Het is dus belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen! Daarom zorgen we dat je kind veel verse voeding krijgt zoals vezels, groente en fruit. We zijn goed op de hoogte van de meest recente onderzoeken over gezonde voeding en hebben op basis hiervan een eigen werkwijze ontwikkeld in samenwerking met professionals.
Kinderen vanaf 9 maanden krijgen bij ons op de vestigingen een warme en dagverse lunch, bereid door Moekes Maaltijd met 97% aan biologische ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Veel kinderen zijn ‘s avonds moe, waardoor zij minder zin hebben om warm te eten. Met Moekes Maaltijd missen baby’s en kinderen geen belangrijke voedingsmiddelen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes ontdekken zij nieuwe smaken en texturen. Vaak steken kinderen elkaar aan en proberen zij bij ons dingen uit die ze thuis niet willen proeven!

DIENSTEN

U heeft het vast al eens meegemaakt: Na een typische lange werkdag, de kinderen ophalen van de kinderopvang om onrustig boodschappen te doen en vervolgens thuis haastig een maaltijd te bereiden. Helaas komt het vaak voor dat rond etenstijd uw zoon of dochter al in slaap valt na een intensieve schooldag. Hoe zorgt u ervoor dat uw kind dagelijks op tijd de juiste voedingstoffen binnen krijgt? Learning Company biedt u de mogelijkheid!

Zou het niet fijn zijn om soms wat extra handjes te hebben als het gaat om de zorg van uw kind?

Als ouder heeft u waarschijnlijk een bewuste keuze gemaakt in het kiezen van een opvang voor uw kind. The Learning Company creëert een op maat gemaakte ‘ontzorgpakket’ afgestemd op de zorgbehoefte van u en uw kind. Ons doel is de kinderen een fijne dag te bezorgen, specifiek in te gaan op de zorgbehoeftes van het kind en ouders, om zo uw kind een optimaal mogelijke kans te geven om te ontwikkelen.